Stadiu construcție

Proiectul Sulina Residence Timisoara

RACALBUTO IMMOBILI SRL a inceput constructia in decembrie 2020 a celor 113 apartamente si 3 spatii comerciale. Seriozitatea si experienta  care ne caracterizeaza va fi la dispozitia clientilor.

Proiectul Sulina Residence cu termen de finalizare in aprilie 2024 dispune de apartamente cu 1, 2 si 3 camere, locuri de parcare, spatii comerciale; apartamentele se vor preda la clientul final finisate modern.

Noul proiect situat pe str. Sulina, nr. 17, dispune de o arhitectura moderna si de o functionalitate buna, avand curte interioara cu spatii verzi, iar spatiile comerciale situate la parterul imobilelor sunt destinate unor activitati menite sa ridice confortul viitorilor clienti.

Proiectul Sulina Residence se afla in apropierea centrului comercial Shopping City Timisoara, Lidl, a numeroaselor scoli si gradinite din zona si totodata este bine conectat prin mijloacele de transport in comun aflate in apropiere, precum si alte puncte de interes: restaurante, banci, farmacii.

Stadiu lucrari apartamente

Corpul A (update 10 octombrie 2023)

Puteti urmari aici stadiul executarii lucrarilor la Complexul Sulina Residence Timisoara. Daca doriti sa ne si vizitati pentru a vedea la fata locului ce facem, atunci nu ezitati sa ne contactati pentru o vizita pe santier.